Lehetséges, hogy nagyobb a baj, mint az orvosok gondolták?
Figyelt kérdés
Kb. 1-2 hete az egyik osztálytársam megvert, úgy hogy kórházba kerültem. 3 napig voltam kórházba és minden nap szinte egész nap rosszul voltam. Hányingerem volt, fejem fájt, szédültem és esténként olyan rosszul szoktam lenni, hogy majdnem össze is estem. Persze a zárójelentésbe azt írták, hogy csak a fejbőröm fájt és nm is foglalkoztak velem. Aztán elmentem még orvoshoz és azt mondta, hogy csak az izmaim vannak meghúzódva és megkeményedve. Adott rá kenőcsöt és azt mondta kb. 1 hét alatt elmúllik. A fejfájás, hányinger és a szédülés el is mult, de viszont egyre több emlékezetkiesésem van és sokkal feledékenyebb vagyok. Szüleimnek is elmondtam, de nem foglalkozta vele nagyon. Szerintetek mi lehet ez? El kéne mennem orvoshoz?2017. jan. 1. 10:53
11/17 A kérdező kommentje:
És ha nem megyek vizsgálatra mi lehet a legnagyobb baj ami történhet?
2017. jan. 1. 23:35
13/17 anonim válasza:
A jó ég tudja. De mivel akár komolyabb oka is lehet,nem kéne gondolkodni azon,hogy nem mész.
14/17 anonim válasza:
Én nem vagyok egy orvoshoz rohangálós fajta. A gyerekeimet is úgy neveltem, hogy csak a valóban szükséges esetben menjenek. Egy fejsérülés azonban nem játék. 30 éve egy volt kollégám leesett a létráról, beütötte a fejét. Saját felelősségre hazament a kórházból, ahol kivizsgálásra bent akarták tartani. Néhány napra rá összeesett az utcán, s kész. Két kiskorú árvát hagyott maga után.
15/17 A kérdező kommentje:
Én még nem vagyok felnőtt és az anyum nem visz orvoshoz csak ha rosszabbodna
2017. jan. 2. 21:32
16/17 anonim válasza:
Hát ha egy emlékezetkiesés nem elég ok,akkor ...
17/17 anonim válasza:
Ez már messze túlnőtt anyukád kompetenciáján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!