Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehetséges, hogy nagyobb a...

Lehetséges, hogy nagyobb a baj, mint az orvosok gondolták?

Figyelt kérdés
Kb. 1-2 hete az egyik osztálytársam megvert, úgy hogy kórházba kerültem. 3 napig voltam kórházba és minden nap szinte egész nap rosszul voltam. Hányingerem volt, fejem fájt, szédültem és esténként olyan rosszul szoktam lenni, hogy majdnem össze is estem. Persze a zárójelentésbe azt írták, hogy csak a fejbőröm fájt és nm is foglalkoztak velem. Aztán elmentem még orvoshoz és azt mondta, hogy csak az izmaim vannak meghúzódva és megkeményedve. Adott rá kenőcsöt és azt mondta kb. 1 hét alatt elmúllik. A fejfájás, hányinger és a szédülés el is mult, de viszont egyre több emlékezetkiesésem van és sokkal feledékenyebb vagyok. Szüleimnek is elmondtam, de nem foglalkozta vele nagyon. Szerintetek mi lehet ez? El kéne mennem orvoshoz?

2017. jan. 1. 10:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
Ez lehet valami olyan sérülés következménye, amit azonnal nem vettek észre, nem is vizsgáltak (ideggyógyászati gond, esetleg valami koponyán belüli vérzés következménye). Vissza kellene menni az orvoshoz és ideggyógyász véleményét is kikérni.
2017. jan. 1. 11:00
 2/17 anonim válasza:
Az elottem szolo kb.mindent leirt. De miertnem verted meg magad?
2017. jan. 1. 11:02
 3/17 anonim válasza:
2es vok. Verted az védted akart lenni.
2017. jan. 1. 11:03
 4/17 A kérdező kommentje:
Én próbáltam csak az ellenfelem erősebb volt és övé volt a meglepetés ereje+ nehéz ügy odafordulni és megütni ha hátulról húzza a hajad
2017. jan. 1. 11:09
 5/17 A kérdező kommentje:
Úgy*
2017. jan. 1. 11:13
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet olyan kis mértékű koponyaűri vérzés,amiből csak lassan szvárog a vér és ezért rögtön nem okoz panaszt és RTG-vel észrevenni sem lehet, viszont egy idő után problémákat csinál. Mindenképpen el kell menni neurológiára!
2017. jan. 1. 11:17
 7/17 A kérdező kommentje:
Neurológusnál voltam de ő csak azt vette észre, hogy az izmaim meg vannak húzódva és megkemébyedve
2017. jan. 1. 11:45
 8/17 anonim ***** válasza:
No,de az mikor volt?
2017. jan. 1. 12:37
 9/17 A kérdező kommentje:
Hétfőn vertek meg akkor vittek kórházba. Szerdán jöttem haza és csütörtökön küldtek neurológushoz azaz dec. 22-én
2017. jan. 1. 20:17
 10/17 anonim ***** válasza:
Azóta eltelt már majdnem 2 hét és panaszos vagy. Újabb vizsgálat kell!
2017. jan. 1. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!