Fúrcsán érzem magam amióta fürödtem egy olyan vizben amiben egy döglött bárány vol és egy mély seb volt és meg ijedtem? és furcsán érzem magam férre beszélek "kezembe van a zsebem" zsebbe van a kezem. Mintha részeg lennék de megse
Figyelt kérdés
Pedig a seb eltünt és nyoma sincs mi lehet othon gyógyítható? Koszi#Für csán érzem magam
2016. dec. 27. 18:20
11/14 A kérdező kommentje:
megijedtem hogy lesz valami bajom és azóta így vagyok vele nem törődtem vele gondoltam elmúlik de mégsem
2016. dec. 27. 19:49
12/14 anonim válasza:
Neked azóta van bajod, amióta megszülettél.
13/14 A kérdező kommentje:
Komoly vagy látom
2016. dec. 27. 21:03
14/14 anonim válasza:
Fél éve így van már és akkor most már feltetted a kérdést egy ilyen szakfórumon...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!