Egy berúgás visszahozhatja a szorongást, depressziót?
Nagyon magányos, szorongó ember voltam világéletemben. Természetesen igyekeztem mindenféle szerrel (gyógyszer, drog, alkohol) ezt elnyomni.
Most elindult egy nagyon erősen felfelé ívelő szakasz az életemben, elkezdtem kinyílni, bátrabb vagyok, csökkentek a szorongásaim. Lassan két hónapja nem rúgtam be, egy pár sör, vagy egy kis bor előfordult, de semmi komoly.
És holnap szeretnék berúgni mint a disznó.
Szerintetek emiatt visszaeshetek a pozitív folyamatokban? Lehet, hogy annak is köszönhetem azt a sok szépet amit mostanában átélek, hogy nem iszom?
Vagy lehet, hogy csak mulatnék egyet úgy istenigazából, és aztán tudnék tovább menni ezen az úton?
Az alkohol ledönti a gátakat. Szóval előjöhet minden amit elnyomsz és nem biztos, hogy utána vissza fog zárulni. Az se biztos hogy a piától jobb kedved lesz... Én depressziós vagyok már sok éve és eddig csak olyan tapasztalataim vannak a piáról hogy még szarabbul lettem és bőgtem. Szóval én nem iszom, főleg társaságban nem.
De persze az egész elsülhet tök pozitívan is, eltüntetheti a szorongást, a rossz kedvet és lesz egy király éjszakád. Kívánom hogy az utóbbi legyen, de mint kifejtettem a gát ledöntés nem csak felszabadíthat de ki is készíthet. Hogy nálad mi lesz az nem tudom min múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!