Fúrcsán érzem magam amióta fürödtem egy olyan vizben amiben egy döglött bárány vol és egy mély seb volt és meg ijedtem? és furcsán érzem magam férre beszélek "kezembe van a zsebem" zsebbe van a kezem. Mintha részeg lennék de megse
Figyelt kérdés
Pedig a seb eltünt és nyoma sincs mi lehet othon gyógyítható? Koszi#Für csán érzem magam
2016. dec. 27. 18:20
1/14 anonim válasza:
Évet fogsz ismételni, igaz? Hányadszorra, el tudsz számolni addig?
2/14 A kérdező kommentje:
Nem buktam meg es nem is fogok 😊
2016. dec. 27. 18:32
4/14 anonim válasza:
Hol fürödtél? Remélhetőleg nem a kádadban volt döglött bárány.Odakint meg a tóban elég hűvös most a víz.Sőt gyanítom jól be is van fagyva...
5/14 anonim válasza:
Nem lesz bajod, házi pálesz tartósít.
6/14 anonim válasza:
Hol és miért fürödtél egy döglött báránnyal?
7/14 anonim válasza:
A Balatonban naponta milliárdnyi élőlény pusztul el, arról nem is beszélve, hogy a víz tele van a halak ürülékével.
8/14 A kérdező kommentje:
nyáron volt és egy térdig érő zsilip valami volt és nem drogoztam
2016. dec. 27. 19:44
9/14 A kérdező kommentje:
ahol az elött 3 napig rohadt egy bárány és volt egy mély seb a sarkamon de nyoma sincs
2016. dec. 27. 19:45
10/14 A kérdező kommentje:
orvosok szerint szorongásom van lehet köze hozzá?
2016. dec. 27. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!