Szóval manapság nagyon depresszív személy lettem.Igazából boldog még sose voltam.Gyerekkoromat végig kísérte egy csomó trauma,családi gond.Nagyon gátlásos vagyok minden téren,illetve majdnem mindenhol zavarba vagyok.Rengetegszer gondolkoztam öngyilkosságon,de sose mertem megtenni.A sok gátlás miatt barátnőt se tudtam még sose találni.Sokan mondják,hogy helyes vagyok,illetve kondi terembe is járok már 2 éve,szóval adok magamra,de egyszerűen ha lány közelébe kerülök akkor zavarba vagyok és csupa felszínes dolgokról beszélek,mert nem tudom elengedni magam.Barátaim nincsenek,inkább csak haverok vannak akik rengetegszer cserben hagynak.Mit kéne csináljak,hogy ebből kijöjjek?Egyszerűen már sehol se tudom elengedni magam.Pszichológus?Pszichiáter?Mivel próbálkozzak?
2016. dec. 26. 23:54
1/4 anonim válasza:
Szerintem probalkozz azzal, hogy ugy viselkedsz, mint egy ertelmes ember. Eloszor is, a csajokkal nem baj, ha feluletes dolgokrol beszelgetsz, ugysem az a lenyeg, ha baratnod van. Az, hogy csak haverjaid vannak, azon ne ragodj, mert az pont eleg. Ha fiu lelki tarsat keresel, akkor legyel homokos, es jarjal meleg barokba. A sok gatlas ellen meg igyal, es ne azzal legyel elfoglalva, hogy helyes vagy,mert ettol csak rohelyes leszel. (imadom a szovicceket) A gyerekkori traumara meg ne hivatkozzal, mert azzal csak sajnaltatni akarod magad, vagy a benasagodat akarod igazolni vele. A lenyeg az, hogy hagyd vegre abba a nyavogast, es viselkedj vegre ferfikent, vagy ha erre a felszolitasra akar egy kifogasod is van, akkor asd el magad, es nyomorogj egyedul eleted vegeig.
2016. dec. 27. 00:33
2/4 anonim válasza:
Pszichológus, a pszichiáter csak gyógyszerel tömne tele és az nem lenne valami jó!
2016. dec. 28. 16:58
3/4 anonim válasza:
Még te panaszkodsz? Tudod milyen életem volt nekem? Gyerekkoromban hiperaktív voltam meg figyelemzavaros és ritalint szedtem. Mikor betöltöttem a 18at már olyan súlyos depresszióm lett hogy antidepresszánst írt fel a kezelőorvosom most huszonnégy évesen is azt szedem és mellette frontint a szorongásra/idegességre és nem vagyok még mindig kirobbanó formában! Ugyan már ha én nem panaszkodok te se tedd mert okod rá nagyon kevés!
Menj el sportolni vagy keress egy olyan elfoglaltságot amiben örömödet leled. Én pl filmeket nézek, moziba járok, zenét hallgatok segítek más embereknek önkénteskedek hajléktalanoknak ételt osztok ezen felül ugye szakmámból kifolyólag (szociális munkás asszisztens) sokat adományozok meg ételt gyűjtök rászorulóknak. Önzetlen és empatikus embernek tartanak javaslom te is lépj hasonló útra4 Hidd el megéri.
Mid dolgozol amúgy? Vagy mivel töltöd az idődet? Nincs túl sok szabadidőd és a nagy jólétbe nem tudod mi a bajod?
2016. dec. 28. 21:55
4/4 anonim válasza:
Még fiatal vagy. Fejlődni fogsz sokat. Nyugi, állj le, adj magadnak egy kis időt. :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!