Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A kisebbségi komplexusom...

A kisebbségi komplexusom miatt sokat hazudozok. Mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés
Kezdenek kiderülni a hazugságok és én nagyon rosszul érzem magam emiatt.
2015. dec. 15. 23:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Erősíteni kellene az önbizalmadat. A KIP nevű terápiás módszerben van erre egy megfelelő szakasz.
2015. dec. 16. 11:07
 2/2 anonim ***** válasza:

A kisebbségi komplexussal? Azzal semmit nem tudsz kezdeni. Ez egy teher, ami 0-24 rajtad van, és cipeled, és soha nem fog elmúlni. Hidd el, tudom mi az, mert 10 éve szenvedek benne. Ideiglenesen, rövidebb időkre szokott jobb lenni, de meggyógyulni lehetetlen. Én nem hazudozok, hanem folyamatosan veszekszek mindenkivel. Akaratomon kívül így nyilvánul meg a durva kisebbségi komplexusom, amit érzek. Amint azt érzem, hogy valaki jobb nálam, azonnal veszekszek. Nem tudok mit tenni ellene. Olyan düh, és gyűlölet fog el, amit nem tudok leírni. Aztán meg elkezdek sírni.

Ez megy 10 éve állandóan.

Csak akkor jobb, ha piálok.

jan. 13. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!