Szerintetek kisebbségi komplexusom van?
Az a helyzet,hogy mostanában eléggé magam alatt vagyok,mert
úgy érzem,hogy mindenki utál.Ha meglátom a többi lányt,egyből az jut eszembe,hogy én elbújhatnék mögöttük mert tök ronda vagyok és mindenki utál.Ez kisebségi komplexus nem???...Van olyan,hogy órán jelentkezni akarok,de nem merek,mert félek,hogy akkor mindenki rám fog nézni és kiröhögnek vagy nem merek kiállni az emberek elé szerepelni,mert félek,hogy ezt fogják gondolni,hogy én tök hülye vagyok meg tök csúnya.
Néha már engem is zavar,hogy mindenkit szebbnek látok meg okosabbnak magamnál,próbálom elhitetni magammal,hogy nem így van,de a végén mindig rájövök,hogy én vagyok a legértéktelenebb.Tudom beteges,de néha úgy megyek be fürdeni a fürdőszobába,hogy vigyázok a tükörre nehogy meglássam magam,engem is zavar,de egyszerűen elnyomottnak érzem magam mindenhol és ezért nem is szeretem a társaságot,mert akkor egyből olyan érzésem lesz,hogy ők tök menők és meg csak egy kis sz*r!!!!Ilyenkor mit lehet tenni?Mit csináljak,hogy elmúljon?Csak Pszichológushoz nem akarok menni,minden más tanácsot megfogadok:):):)
14/L
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok de mintha én írtam volna!:D
Nem jó ez. Valahogy le kell győznöd ezt az érzést. Te is értékes vagy! Biztos vagyok benne, hogy van rajta szerethető szép dolog. Csak most nem látod, mert már berögzült a rossz gondolataid magaddal kapcsolatban.:S
ha dumálni akarsz irhatsz nekem is..én is igy érzem magam :S
13/L(14 leszk)
szerintem kajak depressziós vagy, közepesen súlyosan.
Bocsi, h ezt írom, de erre már antidepresszáns kell.
a depresszió meg a komplexus mások. Neked mindkettő van,és a komplexus kiválthatja a depressziót.
orvoshoz kell fordulnod
Ez nagyon gáz...Ha orvos megyek mit tud velem csinálni?
Attól még a véleményem nem fog változni magamról...
felír antidepresszánst.
én is komplexussal kezdtem, de elég komoly depresszió lett belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!