Mit tegyek hogy ne legyen kórosan kisebbségi komplexusom?
Figyelt kérdés
Most 15 éves lány vagyok .3 éve súlyos kissebségi komplexusmben szenvedek.Ahogy belépek az iskolába úgy érzem mindenki engem bámul és majdnem elájulok és futok h ne nézzenek .ugyanúgy vagyok vele az utcán!Amikor jött a védőnő és lemérte a súlyunkat komolyan mint egy óvodás elkezdtem bömbölni.Ajánlotta az lb-m a pszhiológust de azért előtte gondoltam megkérdezlek titeket!Kérlek segítsetek!2011. márc. 29. 20:01
1/2 anonim válasza:
Mintha hallottam volna, gyermekpszihiátriáról. A gyerekorvostokat kellene megkérdezni. Nagyon okosan teszed, hogy rendbe akarod magadat szedni. Ne hagyd, hogy ez a betegség tönkretegye az életedet. Ha ugy érzed, hogy nem tudod elmondani a doktornak a bajodat, előtte írd le, és csak add oda. Sok sikert kívánok.
2/2 A kérdező kommentje:
KÖsszi szépen így lesz!
2011. márc. 29. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!