Két levél tegretol 200 cr meg 20db rivotriltol meglehet halni?
Nem.
Én egyszer bevettem két marék nyugtatót, ittam is rá. Három napig aludtam(egyedül, albérletben)
Nem fogjuk azt irni h fordulj pszichologushoz, mert a sajat dolgod h mit csinalsz. De nyilvanvalo h azt varod h kerleljenek h ne csinald kulonben nem irtad volna ki a kerdest.
Gyogyszerrel meg lehet halni, de nem ezekkel... Ez csak ilyen ostoba magyar nepszokas h nehany tucat rivot, xanaxot, frontint bekapkodnak, persze ugy h mas is tudjon rola h aztan mentot hivjanak ra es teljes legyen a szinpadi eloadas.
Aki meg akar halni valoban, az nem kerdezget, hanem felkoti magat. Az holtbiztos modszer es nem himihumi rivotriles ijesztgetes...
Tippet kértél? Képzeld el én a múltkor befulladtam COPD vagy mi a nyavalya de az ellenségemnek sem kívánom azt a légszomj érzést. Jött a mentő és nyomták belém a hörgőtágító injekciókat meg az oxigént.Egy hétig infúzióztak.
Egyszer éld át ezt és garantálom hogy a korty levegőt amit most szabadon beszívhatsz aranyként fogod kezelni. Az életösztön az nem hangulati kérdés és mindenki aki a tepsi szélét markolássza vissza akar mászni. Te nem. Megértelek.
Utolso, ezeket nem " gyujtogetni" kell -.-
Es azert megnezem h ennyit bezabalsz, ez mennyisegre sok, persze ettol nem fogsz meghalni.
Nem artana egy kis gyogyszertant olvasgatni hogy mire hat -.-
Es amig mondogatod addig eszed agaban sincs megtenni.
Es ha megteszed sem fog erdekelni senkit.
A kerdezo se tette még meg, azota is itt olvasgat a gyakorin :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!