Frontin elvonási tünetek lehetnek még egy héttel később is?
Figyelt kérdés
Junius ota szedtem egy hete tettem le elöször feleztem majd teljesen. 2x 0,25 mg ot szedtem. Szédülök hányingerem van furcsa a fejem mintha egy liftbe lennék sokszor .nagyon gyenge vagyok és furcsa a külvilág.2016. dec. 14. 18:39
1/3 anonim válasza:
Igen, simán lehet 1 hét után is, kitartás, jól tetted, hogy abbahagytad.
2/3 anonim válasza:
Valószínű még így is túl gyorsan tetted le. Meg az se jó, hogy átmenet nélkül feleztél. Én így csináltam: 1.héten csak 1 napon feleztem, a 2.héten már 2 napon és így tovább. 7 hét alatt így feleződött az egész, 14 hét alatt pedig lement 0-ra.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, értem de ez elmúlik valamikor? Mert probálom kibírni úgy hogy most már.nem szeretnék frontint bevenni ha már sikerült úgymond letennem..
2016. dec. 15. 06:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!