Hány hét antidepi szedés után vannak már elvonási tünetek?
csak a saját tapasztalatomról beszélhetek. Én 4 hónapig szedtem az adott antidepresszáns legerősebb változatát..plusz nyugtató..nem használt ..sőt ártott konkrétan ezalatt a röpke idő alatt 22kg-t pakolt rám.. ettől még rosszabb lett csak minden..egyik napról a másikra hagytam abba..én nem gondoltam volna,hogy lesznek elvonási tüneteim de voltak (1mp alatt elpattant az agyam,kiabáltam,csapkodtam,ütöttem magam mert már nem tudtam hogyan levezetni..idegbeteg voltam és dühös)
azt javaslom mindenképp az orvossal együtt váltsatok vagy szokj le róla
Szerintem már 2-3 hét után is vannak.
Gyógyszertől meg nem lehet hízni, csak a kajától. Nem igaz, hogy nem lehet észrevenni már +5 kilónál, hogy kevesebbet kéne enni.
En 8 honapig szedtem ,ez idö alatt hiztam fel 20kg.Hat hogy mennyirre a kajatol nem tudom,abban az idöben alig ettem olyan rossz allapotban voltam,ehes voltam de a torkomon alig ment le a kaja,minden falatot teaval tudtam csak lenyelni azt a pici mennyiseget is.
Mivel mar az egesz antidepresszansot kiprobaltak rajta,es mindegyiktöl csak rosszabbul lettem,sajat magam hagytam el.Abbol a fel tablettabol az elejen csak egy picit törtem le,2 hetig,majd utanna feleztem,es a fel utan teljesen elhagytam.Allando hanyinger gyötört,de szedtem valami növenyi cseppeket is ami enyhitett.Ajanlom te az orvosoddal beszeld meg.En nem voltam veszeljes beteg,panik es felelem miatt szedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!