Mi a bajom? Depressziós lennék? Mi segíthetne?
Szerintem kimerült vagy és még a nyakadon az érettségi.Ha így haladsz elcseszed az érettségit.De még semmi sincs veszve.Hamar kapd össze magad.Őrízd meg a szépet a régi párkacsolatból.Az ítélkezés,hasonlítgatás nem segít.Fedezzd fel miben más a mostani barátod.Hogy jobban lássdírj egy listát.Ha van barátod az azt jelenti,hogy igen is te veled nincs nagy baj.A film számomra figyelem elterelő,a film után még szarabbul érzem magam.A zene meg jó érzést kelt és segét ráhangolódnom a tanulásra.Amikor kiüresedve éreztem magam elmondtam a barátnőmnek,ő meg erőszakkal leültet meghallgatnom ezt. https://www.youtube.com/watch?v=bKTV9bHvfQM
Azt mondta helyezkedjek kényelemben éscsukjam be a szemem.A video allat pedig múltbéli képek,embereket fogok látni.Igaza lett.
Állítsd be egy időzíttőt pl.40 perc és utána kis szünet és zárd ki mindent ami zavar.Mielőtt bármit is csinálsz tedd fel a kérdésd magadnak hogy miért teszed pl.fellépsz a facebookra tanulás közben.Ez nekem segített koncentráni.Írj egy listát az nap mit akarsz csinálni és tarts magad hozá.Az elején nehéz lesz de hosszú távon nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!