Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Azt hiszem depressziós vagyok....

Azt hiszem depressziós vagyok. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Kb másfél éve érzem ezt minden nap nagyon rosszul érzem magamat fejfájás, hasfájás, égésznap rossz kedvem van, ideges vagyok, legszívesebben csak feküdnék az ágyban és semmit se csinálnék, a jövőmet nagyon sötétnek látom, sokat gondolkozok az öngyilkosságon, milyen jó lenne halottnak lenni végre, nem törődni senkivel/semmivel se szüleimnek nem merem elmondani de nem hiszem hogy már sokáig bírni fogom ezt az állapotot.

2016. nov. 28. 18:06
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

Igazából ha a jövődet nem látod, akkor semmit sem látsz.

Gondolkodj el, hogy mit szeretnél a jövődben csinálni és próbálj elindulni az úton.

Meg mozogj egy picit társaságba, ha az sincs meg. Elfeledteti a bánatot.

2016. nov. 28. 18:08
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Nyomasd a vitaminokat 1000-el. Vannak vitaminok,aminek a hiánya sok panaszt okozhatnak. Vas hiány-depresszió,Magnéziam-idegesség. Szedjed ezeket és multi vitamint és D vitamint is.Esetleg omega3-at.
2016. nov. 28. 18:25
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
menj el magánpszichiáterhez
2016. nov. 28. 19:17
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
Nem szabad fényhiányban lenni, sokat kell a szabadban tartózkodni, munkahelyen és otthon is erős világítás kell, esetleg otthon zárt szemhéjak mellett kb 40W-os lámpa előtt ülni félórákat. És hát persze teletömni az idődet elvégzendő feladatokkal.
2016. dec. 7. 21:35
 5/8 anonim ***** válasza:
65%
fény, vitamin, vígjátékok, ingyenes pszichiáter
2017. jan. 14. 16:38
 6/8 anonim ***** válasza:
78%
Pszichológus? Ne vesztegesd el a hosszú éveket arra, hogy szenvedsz.
2017. jan. 24. 16:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Vannak ingyenes, jó pszichiáterek is. Meg nem olyan drágák is.

Meg vannak könyvek is a témában. Pl. Kiút a boldogtalanságból.

Én is küzdök hasonló dolgokkal. Amikor van erőm, akkor azt szoktam mondani magamnak, hogy: Csak azért is! Illetve azt is szoktam, hogy nem veszem figyelembe a rosszkedvemet.

2017. febr. 2. 14:55
 8/8 anonim válasza:

Nervenpflege nevű gyógyhatású készítmény is segíthet depresszió esetén, gyógyteák közül a citromfű tea és a levendulavirág tea az ,ami jó idegesség, hangulatzavar, esetlen alvászavar esetén, Nekem a pszichológusom ezeket ajánlotta, a tünetek kezelésére jó.

Viszont ha tartós változást, javulást szeretnél elérni, akkor érdemes lenne felkeresned egy pszichológust, ha van rá lehetőséged! Sok sikert! Fel a fejjel! Vigyázz magadra!

2017. júl. 13. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!