Depressziós vagyok?
#3: Lány vagyok.
#4: Persze, hogy tehetnek rám megjegyzéseket. Persze, hogy én is utálom magamat, mert szerethetetlen vagyok... vagy szeressem magamat, és még beképzelt is legyek? Ez a ne hagyd magad szöveg elméletben nagyon jól hangzik, de ha visszaszólok, csak még durvábbakat mondanak :'(
Miért lennel szerethetetlen? Itt is latszik hogy az onbecsulessel van gondod, ami reszben ertheto mert befolyasolja a kornyezeted is.
"vagy szeressem magamat, és még beképzelt is legyek?" Nem teljesen ertem az osszefuggest, attol hogy szereted magad nem leszel bekepzelt. Meg igazabol ez kene legyen az alap hogy szereted es elfogadod magad, ez adja meg a kisugarzasod.
Nem ugy gondoltam hogy minden hulyesegre visszaszolsz es hirtelen te vagy akinek tobbet nem szolnak be, ez egy folyamat es ebben segithet pszichologus. Szuleiddel/osztalyfonokoddel beszeltel errol? Hanyadikos vagy?
Igen, ekkora nagy baj. Ez van, ezt dobta a gép. Pénzzel megveheted a barátságukat. Ennyi. Aki magyar, az nem lesz igaz barátod csak ha van pénzed/bájod.
Lepontozni a piros kézre kattintva lehet. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!