Öngyilkos akarok lenni mert depis vagyok! Mit tegyek? 20/L
Egész életem katasztrófális mert rosszul éreztem magam mindig. Valahogy nem érzem jól magam a bőrömben. A legrosszabb hogy két hete szakított velem a fiúm akibe fülig szerelmes voltam és imádtam a testét, a hangját és a lelkét de mégsem kellettem neki mert azt mondta túl rámenős csajszi vagyok. Ez nem igaz mondtam neki hogy meg fogok halni mert nélküle az életem semmit sem ér. Azt mondta "Ok" erre bevettem 5 szem xanaxot hogy nem akarok tovább élni de nem történt semmi álmosságn kívül.
De most nagyon rosszul vagyok és az okát sem tudom. Ezt hívják az orvosok depressziónak úgy tudom. Gondoltam elmegyek pszichiáterhez (utoljára gyerekként jártam ifjúsági pszichiáterhez szorongás és hisztériás reakciók miatt) és elmondom neki a panaszaimat de félek hogy gyógyszert ír fel. Xanaxot szedek ritkán dokival írattam régen mert néha az idegeim nem jók! Szóval nem akarok erőssebbet szedni csak örökre elaludni és meghalni. :((
Mit tegyek? Rajtam már pszichiáter se tudna segíteni olyan nagy problémám van! Életem szerelme elhagyott, romokban az életem + szomorú számokat hallgatok és sírok várom hogy visszajöjjön a párom mert imádom életem értelme Ő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!