Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Öngyilkos akarok lenni mert...

Öngyilkos akarok lenni mert depis vagyok! Mit tegyek? 20/L

Figyelt kérdés

Egész életem katasztrófális mert rosszul éreztem magam mindig. Valahogy nem érzem jól magam a bőrömben. A legrosszabb hogy két hete szakított velem a fiúm akibe fülig szerelmes voltam és imádtam a testét, a hangját és a lelkét de mégsem kellettem neki mert azt mondta túl rámenős csajszi vagyok. Ez nem igaz mondtam neki hogy meg fogok halni mert nélküle az életem semmit sem ér. Azt mondta "Ok" erre bevettem 5 szem xanaxot hogy nem akarok tovább élni de nem történt semmi álmosságn kívül.

De most nagyon rosszul vagyok és az okát sem tudom. Ezt hívják az orvosok depressziónak úgy tudom. Gondoltam elmegyek pszichiáterhez (utoljára gyerekként jártam ifjúsági pszichiáterhez szorongás és hisztériás reakciók miatt) és elmondom neki a panaszaimat de félek hogy gyógyszert ír fel. Xanaxot szedek ritkán dokival írattam régen mert néha az idegeim nem jók! Szóval nem akarok erőssebbet szedni csak örökre elaludni és meghalni. :((

Mit tegyek? Rajtam már pszichiáter se tudna segíteni olyan nagy problémám van! Életem szerelme elhagyott, romokban az életem + szomorú számokat hallgatok és sírok várom hogy visszajöjjön a párom mert imádom életem értelme Ő!

2016. dec. 7. 18:04
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
10* -es végre valaki aki tud segíteni! Nem tudod elképzelni hány pasi írt rám üzenetbe hogy beérdeklődtek nálam. Te legalább normálisan a megoldásra öszpontosítasz és ez tetszik. Szüleim megvernének ha megtudnák hogy meg akarok halni!
2016. dec. 7. 18:30
 12/37 anonim válasza:
100%

20 éves vagy. Kevés zsebpénzt adnak a szüleid? Menj el dolgozni... Más GYEREKEK 14-15 évesen dolgoznak a nyáron mert egyáltalán nem kapnak zsebpénzt nem hogy keveset.

Mozdulj ki, járj el otthonról. Csaklakozz csoportokhoz ÉLJ!! Mással is megesik hogy szakít vele a nagy Ő... Tőrténetesen velem is megtörtént. Szar. Ez nem vitatható. Deeee ettől még nincs világvége. Igen is meg kell találni azt ami kitölti azt a marha nagy űrt. Az öngyilkosság a gyengéknek és a gyáváknak való. Ne legyél az. Kapard össze magad, szerezz munkát, járj el a munkatársakkal ide meg oda. Keress barátokat és csináld!! Na toporogj egy helyben hogy rossz minden. TE vagy az egyetlen aki ezen változtatni tud. Szval hajrá!

2016. dec. 7. 18:32
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Én 19 éves voltam mikor elhagyott az első szerelmem. Ugyanilyen állapotban voltam mint te. Nyáron volt ez ráadásul. Hetekig a szobámban bőgtem éjjel nappal. Semmi nem érdekelt. Nem is ettem, lefogytam. Én is kb úgy voltam hogy az életem semmit nem ér nélküle és soha többet nem leszek szerelmes meg vége mindennek...

Na persze.. ez egy nagy baromság. Mikor átlendültem ezen, máshogy láttam a dolgokat. A szerelem szépen elmúlt részemről is, nem érdekelt mi van vele. Összeszedtem magam, ettem normálisan, visszahíztam amit kellett. Barátnőkkel, családdal voltam. És érdekes nem haltam bele mégsem. Egy pasi miatt egy nagy baromság lenne eldobni az életed!! Tudom ilyenkor úgysem így gondolja az ember a te helyzetedben de hidd el így van. Az első szerelmek általában végetérnek. De lesz még több barátod és sokkal jobbak is mint ő. Okkal szakítottatok. Szóval fejezd be a sírást, határozd el hogy összeded magad és tűzz ki célokat magad elé amiket meg is fogsz valósítani!! A szomorú számokat meg nem kell hallhatnod mert még depisebb leszel. Max még ma sírd ki magad, holnaptól próbálj új lapot kezdeni!

Kitartást neked!

22L

2016. dec. 7. 18:32
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Fölöttem lévőnek igaza van. ÉLJ. Sajnos én is jártam hasonló cipőbe mint sokan mások. Remélem kijössz ebből az egèszből. Szurkolok.
2016. dec. 7. 20:46
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem te vagy az az 1.és az utolsó kit szerelmi csalódás érte (engem is) Most is pánikbetegséggel küzdök.De azért belegondolsz amit írtál az idősekről kiket bedobtak az otthonba persze vannak kivételek.És nekik ki van nyalva a seggük? Miről beszèlsz? Nem kevés pénz az nekik.Elkell menni dolgozni és nem a szüleidtől várni 20évesen a zsebpénzt! Nem fogsz belehalni a szakításba.Ilyenkor mikor eldobnád az életed gondolj azokra a pici gyerekre kik azért küzdenek hogy éljenek.És a szüleid ő rájuk se gondolsz?Örök életre tönkre mennének hogy a gyereküket temettetik el.Ugyanmár térj észgez!Sok fiú van még a földön.Újra szerelmes leszel.Akivel harmonikus életed lesz.
2016. dec. 8. 13:49
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek,mert én is depressziós vagyok,sőt,azt hiszem ez igazából mindigis így volt. DE! Ha tényleg azért "katasztrófális az életed" mert elhagyott a barátod,akkor szégyelld magad. Ezen mindenki átesett már egyszer,sőt sokkal rosszabbon is. Engem is elhagyott életem szerelme,ráadásul nem is egy lány miatt ...szóval tudnék mesélni a nyomorúságról :D Mindenképp jót tenne ha pszichológushoz fordulnál. Előfordulhat,hogy olyan dolgok kerülnének felszínre,amit pillanatnyilag nem látsz a "szerelemtől". Pl lehet hogy rájönnél hogy igazából nem is illetettek össze,vagy nem bánt veled jól,vagy hogy sokkal jobbat is találhatnál. Mindig azt mondjuk hogy sose szeretünk majd úgy senkit mint őt,aztán később már őrültségnek fog hangzani hogy valaha is aggódtunk emiatt. Ez is egyfajta függőség. És hidd el,nagyon max 5 hónap és nem lesz ilyen drasztikus a helyzet.Gondolj arra,mi az amit most megtehetsz,amit korábban a párod miatt nem tudtál. Legyen az az elsődleges szempont,hogy a te álmaid,céljaid,vágyait jussonak kifejezésre,ne a másikra támaszkodj.Gondolj bele,biztosan egy magabiztos,sikeres nő szeretnél lenni,aki nem a kapcsolataitől függ. Építsd most a saját világodat,és ha elkészültél,ismered önmagad,kitudsz nyílni,és majd rádtalál az,aki az igazi valódat keresi. :) Az öngyilkosságra meg ne is gondolj.Amíg nincs világháború és nincs halálos betegséged,nincs olyan amit ne tudnál megoldani. És ha már ez a feladat állt eléd,bizonyára azért tette,hogy tanulj belőle,levond a következtetéseket,és jobb önmagadként lépj előre :) 21/L
2016. dec. 12. 18:40
 17/37 anonim ***** válasza:
83%

5 szem Xanax tol akartal meghalni? vicces teremtes vagy. meg 50 tol se lehet nemhogy 5 db tol.

egyebkent ha valaki meg akar halni az meghal es nem a gyakorin sajnaltatja magat.

2017. márc. 30. 12:41
 18/37 anonim válasza:
100%
Hat te hulye vagy. Valakinek meg ennyi evesen sincs senkije,(vagy meg nem is volt.) Es ebbol kifolyolag negativ es depis... akkor az egybol kosse fel magat?
2017. jún. 5. 19:54
 19/37 anonim ***** válasza:
15%

5 xanax semmi !!! Es ha meghalni akarsz, hagyd beken a xanaxot!! A xanaxhoz nem melto , hogy valaki vele akarjon meghalni! A xanax boldogsagra valo, nem elmulasra! Ha ismetelten xanaxhoz nyulsz, ne akarj meghalni! A gyogyszer felsobbrendu, mint a halal. O az elet. Nem a szar elet, amit most elsz, hanem a gyonyoru elet. Ez eleg fuggo duma, kifejtem az okat: 5 xanaxxal akarsz meghalni? Ne haragudj, taps. Nem itellek el, magamnak is irhatnam, hogy "taps" , mert en a kocka ellentetes oldala vagyok. Nalam az az 5 tabletta meg elalvast sem okoz. Az, hogy valaha megolne engem a 45 kilómmal , na az alapbol mission impossible. Remelem erted. Nyolc darabtol semmi bajom nem volt, nemhogy ottol. En otot akkor veszek be, ha boldog akarok lenni , es ki akarok kapcsolodni!! Ha a xanaxot valasztod, az eletet valasztod! Ha a halalt valasztod , akkor a fuggok neveben konyorgom neked, ne eletem ertelmevel akard megolni magad!! Es mivel mint mondtam, nem halalra valo, akar ketszazat is bevehetsz, max komazol 3 napig , de ugyis tuleled. (jobb esetben, de a halal nagyon ritka!!) A xanax az elet. Ne dobd el az eleted, es fokent a vilag csodajaval ne old meg magad. Az en eletem sem fenyes, pszichotikus vagyok, ha tudod az mi. Az az, hogy tevkepzetekkel, es hallucinaciokkal elem az eletem, es egyik orvos sem segit rajtam. Kerlek ne haragudj, semmit nem szantam sertesnek, ha ugy jott ki, csak barati tanacsnak!

Egy frontin & xanax-fuggo, paranoid pszichotikus zavarokkal :)

2017. jún. 5. 20:37
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Emiatt ne legyél padlón! Nagyon sokan nem 20 évesen találják meg a szerelmet. Van, aki 22, 25, 29 évesen találja meg. 20 éves kor környékén a férfiak jelentős része (a nők egy része se) nem igazán érett, nem is alkalmas komoly kapcsolatra. Akik komolyabban gondolkoznak, azok nem 20 évesek. Mindenképpen érdemes várni ezzel, mások is várnak.

Már fél éve tetted fel a kérdést, nem tudom, azóta mi változott.

2017. jún. 30. 07:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!