SSRI és Atarax végleg kigyógyít a kényszerelből?
Figyelt kérdés
Voltam pszichológusnál és ő mondta hogy jó lenne rá valami ezért utána elmentem pszichiáterhez aki felírt Strertalin Tevát ami egy antidepresszáns és Ataraxot ami feszültség oldó és ez elmulasztotta a kenysszeres gondolatokat és késztetéseket már csak a cselekedetek maradtak meg enyhébb formában az orvos is mondta hogy csak lecsökkenti. A kényszer Ts szindrómából jött szóval nem tudom mennyi az esély hogy legalább enyhe verziója maradjon meg ha nem szűnik meg teljesen? Ha elhagyom a gyógyszert vissza térnek? 16/f2016. dec. 5. 22:35
1/4 A kérdező kommentje:
Akkor ne válaszoljon senki b'szátok meg a kva anyátokat g'ci gyksok
2016. dec. 7. 12:35
2/4 anonim válasza:
Szia! Igen,nagyon idegesítő ha nem válaszolnak tudom. Én is szedtem escitalopramot+ tiapridot kényszeres tünetekre. Én szeptember végén kezdtem el szedni és kb 3-4 napja álltam le vele fokozatosan,sokkal jobb lett. Szedd te is legalább 2-3 hónapig ahogyan az orvos mondja utána lassan,fokozatosan csökkentsd az adagot a nulláig. Ha nem használ,akkor menj vissza reklamálni.
3/4 anonim válasza:
És hogy teljes legyen,fontos hogy magadba nézz és rágyere mitől betegedtél meg,mert ha a gyógyszert abbahagyod és semmin nem változtatsz akkor vissza fogsz esni. Amennyiben agyi rendellenességed van,akkor állandóan szedned kell a gyógyszert mint a cukorbetegeknek de ha csak nem voltál mindig ilyen vagy voltak olyan éveid amikor nem voltak ilyen tüneteid,akkor nem lehet agybajod.
4/4 anonim válasza:
A dükitöréseidet, amikre az első hozzászólásod utal, említetted az orvosnak?
Kényszeres dolgokhoz terápia is jó lenne, a dühkitöréseidre meg ilyen csoportterápia is, a gyógyszerek csak a tüneteket kezeli, ha egyáltalán kezeli, sajnos nem mindig segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!