Atarax nyugtatóból vehetek be 4 darabot kezelés ellőt?
2 éve már hogy be törtem a fogam rögtön mentem is fogorvoshoz.
Megcsinálta a letört fogat. Majd ÉRZÉSTELÍTŐ nélkűl kí fúrta elől a fogam. Itt eszméletemet vesztettem. És a kórházban ébredtem.Majd vissza mentem egy másikhoz ott súlyosan szorongtam ki sem tudtam nyitni a számat nagyon reszkedtem. Nem nyúlt hozzám mert félt hogy megint elájulok. Azóta zárkózott lettem. Naponta csak pár mondatot beszélek. A lyuk amit ki fúrt fekte lett majd nagyobb lett és átment mellete lévő fogra, amin színten egy 2-3 mm lyuk alakult ki. Elmentem ezzel a problémával a háziorvoshoz aki pszihiátriára utalt be. Ott is nagyon szorongtam. Így nem jutottam semmire. Vissza mentem a háziorvoshoz aki Atarax 25mg tablettát írt fel. Elhatároztam hogy szerdán elmegyek de csak körűl néz a fogorvos a számban. Be vehetek egymás után 4 darab atarax 25 mg tablettát a szerdai fogorvosi vizsgálaton? Majd a kezeléseken is 4 darabot. Történhet valami ha 4 darabot veszek be? Számít ha nincs étvágyam naponta max. 1-2 zsemlét és max. ritkán fél liter vizet iszok. Szedek étvágy növelőt de nem nagyon használ.
itt annyi minden van h nem teljesen értem.
mindenesetre 8 atarax sok! ne vegyél be semmiképpen ennyit!
és ezt nyugtatóként írták fel neked? hát nemtom .... nem éppen a feszoldásáról híres, szal nem értem.
de most a többi az mi? tehát ettől függetlenül se eszel vagy au más téma h nem akarsz kajálni?
4 ataraxot vennék be
nem kívánom ha eszek hányingerem van nem vagyok anorexiás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!