Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől van az hogy nyalom a...

Mitől van az hogy nyalom a számat és a nyelvem néha akaratlanul mozog? Kb három hónapja

Figyelt kérdés
Antidepresszánst (melipramin) és ataraxot szedek szorongásra, depresszióra több mint egy éve és sajnos mostanság a nyelvem kimegy a számból és köröz a szám körül. Nem tudom nyújtva tartani. Pszichiáter nem nagyon foglalkozik vele. Ez mi lehet vagy a gyógyszernek köze van hozzá egyáltalán?

#Atarax #imipramin #melipramin
2016. júl. 19. 20:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, lehet egy mellékhatás. Pszichiáternél lépj fel keményebben, hogy igenis zavar, próbáljatok az adagoláson változtatni.
2016. júl. 19. 20:56
 2/2 A kérdező kommentje:
de nem nagyon kedvelem meg már unja hogy mindig panaszkodok neki. Eddig szedtem már asentrat és cymbaltat is de egyik se használt ezért szedek most melipramint ami meg használ. A szorongásoldóból meg szedtem már frontint is de attól meg nem tudtam aludni. Lerhet ha más gyógyszereket szedek akkor nem lenne ilyen a mozgásom a szájam körül? Csak ezek használnak amúgy meg a dokimmal beszélhetek de régimódi és azt hiszi csak ő ért a gyógyításhoz -.-
2016. júl. 19. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!