Homofòb vagyok. Nem tehetek ròla. Akaratlanúl felfordúl tőlük a gyomrom. Akkor én miért lennék szemét?
Vélemény és vélemény között is van különbség. Ilyenkor ha szépen, nyugodtan, normálisan elmondod, hogy téged ez taszít, de ha más csinálja, az az ő dolga, és innentől kezdve nem kívánsz erről a témáról tovább társalogni/nem vagy hajlandó ezt hallgatni, akkor az megint rendben van.
Ha egy meleg felszólal, hogy ő meleg, és elege van abból, hogy elnyomják, és te meg felállsz "mocskos bu-zizni" akkor az elítélendő.
Ha valaki a nemi hovatartozásával akar kérkedni,elõnyökhöz
jutni,azt messzirõl el kell kerülni! Ez minden csoportra vonatko
zik.Az intelligencia,a megszerzett tudás,az elhívatottság nem ér
már semmit? Rossz hírem van,az ilyen alakoknak! Az érték csak
ebben létezik, ha megfeszülnek akkor is.
Szia!
Nekem van egy barátnőm, aki régen épp úgy gondolkodott, mint te, de ma már jól elvan a melegekkel és több meleg is van a baráti körében.
Volt egy nagyon kedves barátom, aki meleg volt. Nagyon jó fej volt, oltári humoros, okos, karrierista, szeretett sportolni, kirándulni, elég sok időt töltöttünk együtt és ez az, ami igazán fontos.
Egy meleg és egy homofób ember vitájában szerintem minden elhangzó szó csak olaj a tűzre, úgyhogy szerintem megéri nem belekezdeni az ilyen jellegű beszélgetésekbe. Próbáld meg úgy felfogni ezt a dolgod, hogy marhára semmi közöd hozzá. A fontos az, hogy ő egy másik ember, egy akárki, aki úgy szereti a mit-tudom-én-mit, mint te, vagy ugyanúgy vélekedtek bizonyos dolgokban. Ez a fontos az ismerős-szintű kapcsolatokban, nem tartozik rád, kit ölel meg, ha hazamegy.
Már csak azért is próbálj meg másképp nézni erre a dologra, hogy még véletlenül se romoljon meg a kapcsolatod a pároddal. Ha ocsmány módon, dühöngve szidod, kritizálod a barátait (akiket akár te is kedvelhetnél, ha túllépnél a “kivel fekszik le és ez fúúúúúj, de gusztustalan” dolgon), azzal nagyon magadra haragíthatod őt.
Sok sikert!:)
A szexuális viselkedés nagyon intim ahoz,hogy ezt bárki kiteregesse.
Beszélhetünk itt heterókról,vagy homókról is.Vannak olyan arcok
akik ezt polgárpukkasztásként alkalmazzák.Eredményesen,mert egy
ilyen gusztustalan akcióról még hetekig beszélnek az emberek.
Ez a konkluzió,nem valami mellett,hanem valami ellen foglalni állást,
és hogy a többiek/ a saját nemi gond.-uak is /mit szólnak hozzá
ezek az egyedek pont lesz..ják .Minden a reklám,és ha valaki csak ezt
tudja bemutatni magáról,akkor ezzel szeretne érvényesülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!