Ha beveszek 10 szem valeriánát mi fog történni?
a: alszol egy nagyot
b: valakinek gyanús lesz, hogy soká alszol, ezért bevisznek, és kimossák a gyomrod.
c: leáll a májad, veséd, ilyesmi.
Csak egy tipp: Ne vegyél be 10 szem Valeriánát.
Osztán' nem csodálkozz, ha majd körberöhögnek, ha kiteszed a facéra, hogy "öngyi leszek, bevettem 10 valerianát"
Amúgy nem homeopátiás, simán macskagyökér tartalmú altató/nyugtató. A hatása ehhez mérten elég visszafogott. Bajod nem lesz tőle.
Semmi sem fog történni, se jó, se rossz
Az "LD50" értéke határozza meg gyógyszerek veszélyessségét.
Konkrétan testsúly és bevett szerek mennyiségének arányában.
Ez is csak 50%-ban jelez halálozást. ......Tehát aki biztosra akar menni, az
LD50 duplájával érdemes próbálkozni. Bőven 10szeres túladagolás alatt csak enyhe kísérlet.
utolsó, pontosan ebben a szituban vagyok :) barátnőm most világositott fel hogy kb olyan mintha gyogynövény tuladagolast végeztem volna, az meg nem vészes.
utolsó előtti: nem szenvedek önbizalomhiányba, ezek a kommentek csak titeket minősítenek meg a belső lelki világotokat. mert te aztán annyira tudod hogy hiányoznék e vkinek.... nézz már magadba ahelyett hogy ilyeneket irogatsz, tele vagy rosszindulattal. a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!