Homofòb vagyok. Nem tehetek ròla. Akaratlanúl felfordúl tőlük a gyomrom. Akkor én miért lennék szemét?
Nem vagy szemét. Normális vagy. Nehogy már a homofóbok legyenek jobban kirekesztve, mint az átlagban egyre provokatívabban viselkedő olyanok!
Normális hogy így érzel. Nem vagy se fasiszta se náci.
Szia!Szerintem Nem vagy szemét náci.Tök normális szerintem hogy egy fiúnak/férfinak (nekem is) Felfordul a gyomra ha két férfit csókolózni lát.Szerintem azért mondja a barátnőd hogy náci vagy mert csúnyán beszélsz velük.Próbáld meg, ha nem magadért akkor a barátnődért, Tartsd magadban az indulataidat!A melegeket egész életükben csúfolták, Bántották és ha van egy jó baráti körük akkor annak nagyon örülnek.De ha ott is csúfolják, bántják őket akkor mindenhonnan ki lesznek tagadva.Gondolkodj el ezen.Ha pedig VÉGKÉPP nem megy, mondd meg nekik tisztelettudóan hogy ne elötted szeressék egymást.
C.
A homofóbia betegség.
Te egy meleg emberben pusztán annyit látsz,hogy meleg.
Pedig az csak egy jellemzője.
A barátnőd helyében össze sem jöttem volna egy ilyen emberrel.Ha teljesen ellenkezik az értékrendem másétól nem akarok meggyőzni.Éljen olyannal,akinek az szimpatikus,aki olyan,mint ő.
Attól,hogy nem tudsz róla,nap ,mint nap melléd ülnek a buszon,kiszolgálnak a boltban,ha vásárolsz,vagy esetleg az orvosod,tanárod,alkalmazottad,stb.
Én pl undorodom a pókoktól,de nem várhatom el,hogy ne létezzenek!
Te még nem tanultad meg,hogy a világ nem körülötted forog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!