Pánikbetegként hogyan tudnám eldönteni, hogy valósan rosszul érzem-e magam vagy csak mentálisan generálok akaratlanul fizikális tüneteket?
A pánikbetegség különféle fizikai tüneteket produkál, éppen ezért szokták a betegség megállapítása előtt kivizsgálni a pácienset, hogy van-e szervi oka a rosszulléteinek.
Vizsgáltasd ki magad, ha nem találnak okot, akkor egyértelműen pszichés a rosszullét.
én azt tudom javasolni hogy vizsgáltasd ki magad!!!! nekem is ez segített...valószínűleg semmi szervi bajod nincs, de a vizsgálat abban segített hogy ezt magamban tudatosítsam hogy egészséges vagyok, így mikor jön a roham akkor tudom hogy nincs nagy baj, agyban kell rendeni, nem leszek rosszúl és NEM FOGOK MEGHALLNI!!!!! ezek a gondolatok segítenek enyhíteni és ritkítani a rohamokat...
Ha tudod hogy testileg minden oké veled, akkor az elméddel is el fogod tudni hinni és könyebb győzedelmeskedni felette!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!