Milyen az autisztikus magány?
talán olyami lehet, hogy az autista gyerek, mivel pl. a szemkontaktust is kerüli, szereti a magányos játékot, kevésbé bevonható.....
valami autizmussal foglalkozó alapitvány, vagy autistákkal foglalkozó csoport tud segiteni Neked.
Én autizmusal élek! (14)
Nagyon kerülöm a társaságokat. Iskolábba is van hogy elvonulok valami ingerszegény helyre. Ideges leszek a hangoktól és a társaságtól. Nem szeretem ha megérintenek. (föleg ha hátul. Nem birok valakinek a szemébe nézni hosszab ideig. Nem beszélgetek Nagyon rosszul eszek. Pl fagyi torta pizza hamburgert nem eszek. Enni se tudok ha vannak melettem. Ha bármi bajom van (akár hogy eltörik a lábbam elöbb viselem el a fájdalmat mint hogy valahogy megtudják a szüleim/tanáraim/felnötek. Azt hogy milyen az autisztikus magány nehéz megmondani nekem mivel nekem ez a természetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!