Depresszió lenne?
Miért akarsz még egy embert halálra ítélni? Azzal, hogy megszülöd, halálra is ítéled.
Több, mint 7 milliárdan vagyunk jelenleg, szerinted ez nem elég? Vagy túl kevés az éhező száj?
Az 1-es válaszra csak azt tudom mondani, hogy ez a normális hogy babát szeretne :) mindenki saját maga tudja hogy el tudja-e tartani a babát , vagy sem.
Szerintem ő vagy ....meg nem készült fel, bulizni, szórakozni szeretne, lehet hogy fiatalok is vagytok és éppen ezért, az anyagi háttér sem utolsó dolog.
Beszélj vele , ha szeret és megért téged, mindent meg lehet oldani. :)
Amúgy nekem is van egy 15-e fiam, 14-lányom egyedül nevelem őket Írországban és mégis boldogok. Reggebben sem volt jobb lehetőség és nem is fog változni.
:(Kitartas!!
42-e.
"ez a normális hogy babát szeretne :) mindenki saját maga tudja hogy el tudja-e tartani a babát , vagy sem."
Egyrészt azért vagyunk már 7 milliárdan, mert mindenki babát szeretne, (csak úgy megemlíteném, hogy már egy ideje nem jut mindenkinek tiszta ivóvíz, és élelem se). Másrészt itt egy ember jólétéért a harmadik világban 3 gyerek dolgozik meg éhbérért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!