Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez depresszió lenne?

Ez depresszió lenne?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben jelentősen elvesztettem az érdeklődésem úgy minden iránt. Semmi nem tud meghatni, minden abszolút hidegen hagy. Nincs kedvem felkelni és a mindennapi teendőket elvégezni. Nincs kedvem élni. Semmi nem érdekel. Az egyik legjobb barátommal veszekedés miatt lassan egy hete nem beszéltem. És ez sem érdekel, nem hiányzik. Mintha nem lenne szívem se lelkem. Senki nem érdekel és semmi. Néha rám jön a sírógörcs de nem tudom miért. Nehezen alszom el és eszméletlen fáradt vagyok nap végére. Állandó hiányérzetem van de fogalmam sincs mire lenne szükségem.
2016. nov. 28. 21:28
 1/3 Senki Alfonz ***** válasza:

Elörebocsátva hogy nem vagyok pszichomókus :

1: Hány éves vagy ?

2: Szedtél e-szedsz e bármilyen nem legális vagy legális szert ?

3: Mikor szakitottál a szerelemeddel ?

2016. nov. 28. 21:40
 2/3 A kérdező kommentje:
18. Nem voltam soha szerelmes, nem az én műfajom. És semmilyen illegális szert nem szedek. Szimplán csak idegesítenek az emberek a butaságukkal, a sekélyességükkel, a hozzáállásukkal a dolgokhoz. És már azok sem számítanak akik valaha fontosak voltak. Minden iránt elvesztettem az érdeklődésem és nem tudom miért. Nem látom semminek az értelmét.
2016. nov. 28. 21:43
 3/3 anonim ***** válasza:
teljesen megértelek, ugyanígy érzek, diagnosztizált depresszióm van, habár szerintem reálisan látom h szar a világ és azok őrültek akik jól érzik magukat benne
2016. nov. 30. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!