Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? Elegem lett. :S...

Mit tegyek? Elegem lett. :S Jó erre az öngyilkolás?

Figyelt kérdés
Elegem van aból hogy nem felelek meg senkinek , mindig van aki jobb nálom.Senkinek se teccek és nagyon depis vagyok már.Szerelmes vagyok de nem tom hogy teccek annak a srácnak és megveszek
2010. ápr. 30. 20:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nagyon ritkán előfordulnak olyan élethelyzetek, amikben nincs más megoldás. De megnyugtatlak, a Te problémád meg sem közelíti ezeket, az életben ennél százszor komolyabb dolgokat kell megoldanunk és túlélnünk és nagyon kevés kivétellel mindenkinek sikerül. De hangsúlyozom, a problémák nem itt kezdődnek...ez legfeljebb enyhe edzés, majd rájössz.
2010. ápr. 30. 22:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Sajnos a legtöbb Tini menőnek hiszi az öngyilkosságot,és az hogy felvágja az ereit.Hát szerintem ez botráyos,és nem valami meő.....
2010. máj. 1. 09:29
 13/18 anonim ***** válasza:
Hát igen mindig vannak nálad jobb emberek elöszőr ezt próbáld meg elfogadni.Ha ez már sikerült,akkor próbálj megnyugodni.Az hogy nincs fiúd nem baj.Gondolom azért vannak barátaid,nem? Meg gondolom családod is van. Hát ha van mind a kettő akkor csak miatuk ne legyél öngyilkos!
2010. máj. 1. 09:36
 14/18 anonim ***** válasza:

"legtöbb Tini"

Tiniként üzenem, hogy tanulj meg írni...

2010. máj. 2. 08:59
 15/18 A kérdező kommentje:
Beszélgettem már azzal a fiúval.Én nem agyok emos. Igazatok van.Túlélem ezt valahogy.
2010. máj. 2. 19:39
 16/18 anonim ***** válasza:

Én is így érzek, csak én fiú vagyok. Én is akartam már öngyilkos lenni, de NEM, NEM éri meg. "Az öngyilkosság a gyengeség jele!" - szóval nem, nem soha!!!

F/18

2010. máj. 3. 19:43
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerelemből meggyilkolni magad???Egy pasi és egy csaj se érdemli meg azt!Ráadásul a viszonzatlan szerelem nem múlik el soha!Vagy ha elmúlik is,néha szebb érzés,mint az igazi szerelem!:D Érezd,hogy mindent megtehetsz azzal az emberrel,de ne akard elcsábítani,mert az nemfog menni,ha akarod..ne akard,csak légy a közelébe és vonzd magadhoz..vagyis szerintem beszélj vele sokat(ha ez lehetséges),de ne mond neki,hogy tetszik neked,mert az megölheti azt a "barátsággal közeledek,de mást akarok feeling"-et:D
2010. máj. 3. 19:52
 18/18 anonim ***** válasza:
én is járok pszichológushoz több, mint 1 éve...hát nem mondanám, hogy sokat segített, sőt volt, amikor rosszabb volt 1 pszichoterápiás óra után..
2010. máj. 16. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!