Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? Elegem lett. :S...

Mit tegyek? Elegem lett. :S Jó erre az öngyilkolás?

Figyelt kérdés
Elegem van aból hogy nem felelek meg senkinek , mindig van aki jobb nálom.Senkinek se teccek és nagyon depis vagyok már.Szerelmes vagyok de nem tom hogy teccek annak a srácnak és megveszek
2010. ápr. 30. 20:18
1 2
 1/18 anonim válasza:
a pszichológus csodákra képes.
2010. ápr. 30. 20:19
 2/18 anonim ***** válasza:
első: sajnos nem, a pszichológus nem képes csodákra, de valamennyit tud segíteni. Az öngyilkolás semmire se jó amúgy.
2010. ápr. 30. 20:22
 3/18 anonim ***** válasza:
67%
teccek ...nem tom...depis...aból..megveszek....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
 4/18 anonim válasza:

Én történetesen annak tanulok.:)

Beszéltél már valaha az adott sráccal?

5/18 anonim ***** válasza:
49%
Az semmire sem jó, nem még egy ilyen tini hülyeségre.
 6/18 anonim ***** válasza:
55%
Kedves kérdező. Manapság nagyon az öngyilkolászás korát éljük. Elég belenézni az újságokba. Nem véletlen hogy ennyi. Lehet így van rendjén. Viszont ha belegondolsz, ha képes lennél megtenni, akkor már nem mindegy ha nem teszed meg? Onnantól kezdve nem fogsz félni a haláltól.
2010. ápr. 30. 20:25
 7/18 anonim ***** válasza:

az öngyilkosság semmire sem megoldás.

az egyik iskolatársam két hete lett öngyilkos:(

az semmire sem megoldás,csak újabb problémákat szül.

és a szüleidnek is nagyon hiányoznál.tényleg keress fel egy pszichológust.én is önértékelési problémákkal,anorexiával küzdöttem,még most is nagy elvárásaim vannak magammal szemben,de nagyon sokat segít a pszichológus.

2010. ápr. 30. 20:25
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Öngyilkosság??? Ugyan már! Ezt te sem gondolod komolyan ugye? Különben tavaly voltam 4-dikes és én is szerelmes voltam,nem feleltem meg senkinek.És most képzeld van fium!Az akibe szerelmes voltam! Csak várj még nyárig!!! Ne aggodj!
2010. ápr. 30. 20:26
 9/18 anonim ***** válasza:

Hja, az öngyilkosság megoldás a problémára, feltéve, hogy a probléma maga az élet.

Ezt nem bunkóságból mondom, ez tapasztalat. Én is próbáltam öngyilkos lenni, de szerencsére nem sikerült. Problémáimat segítséggel meg tudtam oldani, és tök jól megvagyok. Vannak rossz időszakaim, mint bárkinek, de többségben vannak a jók.

Egy pasi miatt nem éri meg. Kinek tennél vele jót? Szeretteidnek fájdalmat okoznál. Esetleges ellenségeknek meg ezzel okozz örömet?

A pasik helyett mindig lesz másik, de neked, ha öngyilkos leszel nem lesz több lehetőséged.

2010. ápr. 30. 20:32
 10/18 anonim ***** válasza:
úgylátom 1 cípőbe járunk:-s én is ezek miatt vagyok depis naponta sírok van mikor 3x is az ereimet nem vágtam fel de karcoltam a kezem amőtől 1 kicsit megnyugottam.De minden este sírva és stersszesen feküdtem le.Mondjuk ez még most is így van.....:((:-s
2010. ápr. 30. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!