Mit tudnék tenni a gondolatok ellen?
Nekem volt egy óriási mélyrepülés az életemben, mindennel próbálkoztam, kondi csajozás, sőt még nagyon rossz passzban egy elég csinos csajt is meg tudtam huzni, viszont a gödör mélyéről legális vagy illegális drogok nélkül nem lehet visszajönni. Bele keveredtél ebbe egy kicsit, de ki fogsz jönni és később úgy fogsz erre az időszakodra gondolni, hogy hú, de szar volt ott minden.
Én gyógyszert szedek, 4 hónapja, de még mindig nem érzem magam 100%-osnak sajnos. Egyébként minél előbb elkezdessz szedni rá valamit, annál hamarabb hat, én nagyon nagyon sokat vártam mire ilyen segítséget kértem, a végén már utcára se tudtam kimenni olyan rosszul voltam, mondjuk teljesen más dolgok miatt, de a lényeg ugyan az, a szerotonin rendszer sérül szorongásos zavarokba. Antidepi beállítja majd a szintjét, mint ha cukor betegség lenne, ennyi az egész. Ne félj segítséget kérni, hiszen bármi is van a halál után, itt, ezen a földön csak 1x élünk, akkor meg töltsük boldogan az ittlétet! Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!