Folytonos hiányérzet és fáradtság lehet a depresszió jele?
Figyelt kérdés
Nemrég lett kisbabám akit már régóta vártam, ugyanis azt mondták, hogy nem lehet gyerekem. Most mióta megszületett úgy érzem, hogy túl korai volt és még várni kellett volna. Régen is mindig rossz kedvem volt, de most még rosszabb lett. 3 hete szültem, nyilván még az miatt is vagyok fáradt, de egyáltalán nem tudok örülni a babának, csak bámulok rá. És rettegek, hogy hogy birok róla gondoskodni évekig meg foglalkozni vele mikor ilyen megkeseredett vagyok. A párom és a családom előtt próbálok jó kedvű lenni, de mikor magamba vagyok csak fekszek és a falat bámulom. El fog ez múlni magától? Vagy ez már komolyabb lehet mint egy kis szülés utáni fáradtság?2016. nov. 20. 15:58
1/3 anonim válasza:
Azt tudnám javasolni Neked, hogy keress fel egy pszichológust. Ő szakszerű segítséget fog tudni Neked nyújtani, minden aggodalmadat, kérdésedet meg tudod vele beszélni.
Továbbá próbálj meg erről a pároddal és a családoddal beszélni, az is nagy segítség lehet.
3/3 anonim válasza:
Nagyszerű anya leszel csak adj magadnak egy kis időt, elég sokkoló tud lenni egy szülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!