VTimi30 kérdése:
Segitenétek? Ez pánikroham lenne?
Figyelt kérdés
Egy éve kezdődött,egyedül voltam itthon a gyerekeimmel..egyszer elkezdett hevesen verni a szivem,szédültem,nehezen kaptam levegőt,attól féltem elájulok,és mi lesz akkor a gyerekeimmel..majd a friss levegőn elmúlt.Voltam vérvételen,mellkas rtg-n,szív uh,24 órás ekg holter,minden rendben van.Most pár napja újra előjött,hol remegtem,fáztam,hol melegem volt,a gyomrom összeszorúlt,mintha folyamatosan görcsben lenne,és a fentebbi tünetek..fejfájás..Vizsgáltassam még magam,vagy ez a pánik? A gondolataim csak ott járnak,hogy mi van,ha újra előjön és rosszul leszek..alig merek bárhova elmenni emiatt.2016. nov. 17. 11:26
1/3 anonim válasza:
Lehet pánikroham, hasonlóan hangzik. Viszont a további kivizsgálást se hanyagold el, esetleg érdemes volna a hormonjaidat megvizsgáltatni, hátha ott nem stimmel valami.
2/3 A kérdező kommentje:
Egyedül pajzsmirigyet néztek még,vérből is és uh-on,az is rendben van...
2016. nov. 17. 15:47
3/3 anonim válasza:
Ez pánikroham. A 200 vizsgálat helyett vegyél be egy frontint és ha attól elmúlik, akkor tiszta sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!