Pánikroham izgalmas filmektől?
egy jó ideje elég nehezen npézek nagyon pörgő és izgalmas filmeket, mindig rosszul leszek tőlük és kellemetlenül érzem magam
pont most néztem meg a walking dead új évadának első részét.. vagyis inkább nézem még mer 2 percenként megállítom... mert rendesen úgy éreztem pánikrohamom lesz, most is kihűltek a végtagjaim és remegek, ilyen mással is előfordul?
Ahogy megláttam a kérdés címét, egyből a Walking Dead új része ugrott be, mert pont most olvastam egy angol nyelvű oldalon, hogy valaki pánikrohamot kapott tőle, szóval kíváncsiságból idekattintottam, hátha a Walking Deadről lesz szó itt is.
Nekem nem szokásom amúgy pánikrohamot kapni, de ez a rész valami irtó gusztustalan volt nem is mertem odanézni, amikor tudodmikor.
Kérdésedben a felelet. Néz más témájú filmeket ha az ilyen témájúak fölöslegesen felizgatnak.
Régen a horror filmekkel voltam így most meg elfecséreltnek tartom azt az időt amit a nézésére pazarolnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!