Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikroham izgalmas filmektől?

Pánikroham izgalmas filmektől?

Figyelt kérdés

egy jó ideje elég nehezen npézek nagyon pörgő és izgalmas filmeket, mindig rosszul leszek tőlük és kellemetlenül érzem magam

pont most néztem meg a walking dead új évadának első részét.. vagyis inkább nézem még mer 2 percenként megállítom... mert rendesen úgy éreztem pánikrohamom lesz, most is kihűltek a végtagjaim és remegek, ilyen mással is előfordul?

2016. okt. 24. 23:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Ahogy megláttam a kérdés címét, egyből a Walking Dead új része ugrott be, mert pont most olvastam egy angol nyelvű oldalon, hogy valaki pánikrohamot kapott tőle, szóval kíváncsiságból idekattintottam, hátha a Walking Deadről lesz szó itt is.

Nekem nem szokásom amúgy pánikrohamot kapni, de ez a rész valami irtó gusztustalan volt nem is mertem odanézni, amikor tudodmikor.

2016. okt. 25. 06:30
 2/2 homo ludensz ***** válasza:

Kérdésedben a felelet. Néz más témájú filmeket ha az ilyen témájúak fölöslegesen felizgatnak.

Régen a horror filmekkel voltam így most meg elfecséreltnek tartom azt az időt amit a nézésére pazarolnák.

2016. okt. 25. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!