Tudtok olyan antidepresszánst ajánlani ami nem okoz libidócsökkenést/merevedési zavart?
Szorongással, és pánikbetegséggel küzdök, amiből kifolyólag az utóbbi időben merevedési gondjaim lettek. Tehát nehéz fenntartani a merevedést az együttlét közben. Régebben Citalopram-ot írtak fel, de mikor jobban lettem abbahagytam, most hogy újból elkezdődött, és el kezdtem szedni, csak rontott a meglévő szexuális életemen. Ezért kérném a segítségeteket, akik szednek hasonló gyógyszereket, hogy kinek mi vált be? Melyik gyógyszer az ami nem okoz hasonló romlást a szexuális életben.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Bocsánat, hogy hozzászólok mint nő.
Lehet, hogy az antidepresszáns cseréjét az orvosodtól kell majd kérned.
Lehetséges, hogy maga a szorongásos állapot váltja ki a libidó csökkenést és a merevedési zavart is.
Nekem is a libidóm csökkent, pedig a doktor azt mondta, hogy már lecserélte az összes gyógyszert ami az említett okot a libidó csökkenését előidézte, mégsem változott semmi.
Más nőknél pedig fokozza, vagy nekik egyébként is magas lehet a libidójuk.
Üdvözöllek! Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Próbáld meg a jógát, feszültségoldásra. Igaz én sem alkalmazom. De hátha jót tesz.
Itt egy link:
https://www.youtube.com/watch?v=IJhw0XnL2_A
és egy másik, ami már fizetős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!