Ti nem szégyellitek hogy antidepresszánst szedtek?
az alvászavart nem értem. nem vagyok orvos, de tudom, hogy az antidepresszáns pörget, ezért adnak hozzá általában nyugtatót.
nekem nem volt egyébként jó érzés, amikor szedtem, és kicsit örülök is, hogy nem használt nekem.
Majd azok is bele fognak kerülni (előbb vagy utóbb) abba az állapotba, amikor szedniük kell ilyen gyógyszert.
Pl: menopausa.....egy óriási hormonváltozás, amely nagyon sok nőnél okoz lehangoltságot, depressziót, stb.
Én nem, bár általában meglepődnek, hogy minek szedek én ilyet, nem látszik, hogy depis lennék (nem mintha csak arra írnák fel :D)
Manapság szerintem a társadalom nagy része szed valami hasonló kemikáliát. Nálunk a háziorvos tucatszám írja fel a Xanaxot mindenkinek. Én pl nyugtatót sosem szedtem. De valahogy azt mégis jobban elfogadják az emberek, talán az előző ok miatt (nyilván ki akarná saját magát is elítélni?!)
Másfelől pedig papolhatnak nekem az emberek, nagy része láncdohányos, közel alkoholista és még sorolhatnám. Ez is egyfajta antidepresszáns, csak nem a doki írja fel.
Félreértés ne essék, nem támogatom a gyógyszeripart, besz*ptam én is rendesen azzal, hogy elkezdtem szedni az antidepit, de hát ez van ... Mára tudom, hogy sok mindent önmagában nem old meg, csak tűrhetővé teszi az életet. Kőkemény lelki munka kell, az vezet is valamire :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!