Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha rendszeresen antidepresszán...

Ha rendszeresen antidepresszánst szedek, de este szeretnék meginni egy pohár sört, akkor aznap ne vegyem be?

Figyelt kérdés
Nem iszom rendszeresen, de este egy buliba megyek, és csak egy pohár sört szeretnék meginni, amolyan hangulat csinalónak. Ma nem vettem be a gyógyszert, lehet valami baj?
2016. szept. 23. 10:37
 1/5 anonim válasza:
ebbol nagy baj is lehet ez nem ugy mukodik hogy nem veszed be mert inni akarsz, amig nem gyogyulsz meg es nem hagyod abba a gyogyszert addig egyaltalan nem ihatsz alkoholt errol le kell mondanod, ebbol nagy baj is lehet ezeket nem lehet igy osszevissza szedni ha ilyen vagy inkabb hagyd abba vegleg a sajat erdekedben
2016. szept. 23. 10:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Miért egészséges a sör fogyasztása:

Védi a veséket

Csökkenti a koleszterint

Bőséges B-vitamin forrás

Erősíti a csontokat (oszteoporózis elleni hatása van)

Segíti az alvást

Csökkenti az infarktus kockázatát

Csökkenti a vérrögök képződését

Javítja az agy működését

Sztressz-csökkentő hatása van

Javítja a bőr minőségét

2016. szept. 23. 14:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is szedek, s az orvosom azt mondta, hogy egy kevés alkohol belefér. Nem lesz tőle semmi bajod, főleg ha neked is reggel kell szedned. Ha viszont nem veszed be, akkor másnap rosszul lehetsz (elvonási tünetek).
2016. szept. 23. 18:31
 4/5 anonim ***** válasza:

1-es

Az antidepresszáns mellett lehet inni valamennyi alkoholt. Nyilván nem napi szinten, meg nem részegségig, de lehet. Ezek nem azonnali hatású nyugtatók, amik löketszerűen fejtik ki a hatásukat.

2016. szept. 23. 19:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Én reggel szedem, este simány iszok, nem is keveset (jó ez nagyon ritka, 2-3 havonta egyszer) Másnap reggel vagy nem veszem be a bogyisz, ha annyira másnapos vagyok, vagy csúsztatok.

Engem egy bogyó kihagyása nem nagyon akasztott ki sosem :) 3-4 után meg azért érzi az ember.

Amúgy én úgy emlékszem, hogy nincs is benne a betegtájékoztatójában az enyémnek, hogy az alkohollal kizárnák egymást.

2016. nov. 18. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!