Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Emetofóbiás vagyok és nem...

Emetofóbiás vagyok és nem lessz semmi bajom? Ezeket ettem ettem reggelire zsemlét,13:30 kor tejfölös tésztát sajt meg bacon-nel és 14:50 kor ittam egy pohár teát, meg most 16:20 kor eszek majd egy zsemlét

Figyelt kérdés
kicsit ideges lettem most

2014. dec. 27. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:
32%
Neked ilyet nem szabad enned azzonal hánytasd meg magad
2014. dec. 27. 16:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
hányástól való félelem, ergo nem fogsz hányni :D Legalább is van egy barátnőm, aki amiatt szenved egy gyomorrontással is napokig, mert undorodik a hányástól, ergó nem jön neki össze.
2014. dec. 27. 16:17
 3/5 anonim válasza:
100%
nem fogsz hányni,nyugi :)
2014. dec. 27. 16:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Fordulj pszichológushoz!

Az nem fog segíteni, hogy minden nap kiírod, hogy miket ettél, és vagy megnyugtatnak, vagy szívatnak. Egyébként meg nem csak a kaja mennyiség-elosztástól függ, hogy hányni fogsz-e, hanem hogy romlott volt-e az étel/ital, elkaptál-e valami betegséget, vagy csak simán az idegességtől is hányhatsz.

Viszont emetofóbiásként, ha soha nem hánysz akkor is egy örök agyfa_z az életed, úgyhogy tényleg fordulj szakemberhez minél előbb!

2014. dec. 27. 18:45
 5/5 anonim ***** válasza:
55%

Én meg bulimiás voltam anno és naponta ötször is hánytam. Hát kellemes érzés volt kiürült a gyomrom. Ajánlom neked is hogy hánytasd magad és rájössz nem egy nagyon rossz érzés

é az :))

2014. dec. 27. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!