Aki szedett már Olwexya antidepresszánst, milyen mellékhatásokat tapasztalt?
FEJ - MIGRÉN
Gyakran kísérik látászavarok, hányás. Se látni, se megemészteni nem akarom azt, ami az életben velem
történik. Olyan helyzet miatt szorongok, amelyben képtelen vagyok egy döntés meghozatalára. Ügy
érezem, elvárásokat támasztanak velem szemben, és bennem kialakuló ellenállás migrén formájában
jelentkezik. Úgy érzem, képtelen vagyok megfelelni. A fejem „túlhevül", és az elérhetetlennek tűnő cél
puszta gondolatától fájni kezd. A fejem egy sistergő kukta, a nyomás majd' szétveti. Konfliktus feszül a
gondolataim, az intellektusom, a személyes igényeim és vágyaim között. Rá kell ébrednem, hogy
menekülök az elől, ami zavar. A migrén szexuális problémákat is takarhat, gyermekkorom óta
felhalmozott elfojtásokról is szó lehet, amelyek most törnek felszínre. Meg kell értenem, ha migrénem
van, a testem üzen számomra: valamit tudatosítanom kellene magamban, változtatnom kell bizonyos
dolgokon, cselekednem kell. Hagyom, hogy az események szabadon áramolhassanak az életemben és
ezért cserébe örömre, békére, harmóniára lelek.
43. oldal. ajánlom figyelmedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!