Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi értelme az erkölcs tannak...

Mi értelme az erkölcs tannak meg az ilyen kaliberű "tantárgyaknak"?

Figyelt kérdés

Komolyan minek ilyen tantárgy? Mindig valami hülyeségről van szó ami untat,inkább tanuljuk meg a kötelező jellegű hülyeségeket mert az ilyen kérdésekel engem ne zaklassanak hogy

Ki mit tervez a jövőjére... Mindenki előadja a nagy világ megváltó terveit én meg csak fogom a fejem rajtuk... Megkérdezi tőlem hogy nekem mik a terveim és azt mondom hogy semmi akkor még csodálkozik a tanár hogy ráorditok hogy kérdezze meg a többi f'szfejt nekik biztos vannak világ megváltó terveik... Ez még általánosban volt csak eszembe jutott

9.ben kérdezte egy tanárnő tőlünk hogy kinek milyen személyiség számit egy lánynál oszt le volt döbbenve amikor azt mondtam hogy hagyjon mert nem érdekel....még le is b'ziztak emiatt....

De tényleg miért?? Miért kell nekem ilyen kérdésekre válaszolni? Nem lehetne simán megtanulni a kötelező f'szságokat amit hiába tanulok meg sz'r ember maradok?...

16/f

2016. nov. 12. 21:43
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A társadalom meg a közösség meg ba'zhatja ennyit érdemelnek,majd ha sok pénzem lesz velem is fognak jó dolgok történi és nekem is lesz nőm..
2016. nov. 13. 10:35
 12/12 anonim ***** válasza:
A társadalom és a közösség ilyen emberekből épül fel, mint Te. Te is a közösség tagja vagy. Ha mindenki azt mondja a többiekre, hogy "b.hatják", akkor az szerinted hova vezet? Lassan megpróbálhatnál az orrodnál tovább látni. De te csak saját magaddal törődsz, magadat sajnáltatod itt. Mi bajod van tulajdonképpen? Mi van a háttérben?
2016. nov. 16. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!