Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi értelme az erkölcs tannak...

Mi értelme az erkölcs tannak meg az ilyen kaliberű "tantárgyaknak"?

Figyelt kérdés

Komolyan minek ilyen tantárgy? Mindig valami hülyeségről van szó ami untat,inkább tanuljuk meg a kötelező jellegű hülyeségeket mert az ilyen kérdésekel engem ne zaklassanak hogy

Ki mit tervez a jövőjére... Mindenki előadja a nagy világ megváltó terveit én meg csak fogom a fejem rajtuk... Megkérdezi tőlem hogy nekem mik a terveim és azt mondom hogy semmi akkor még csodálkozik a tanár hogy ráorditok hogy kérdezze meg a többi f'szfejt nekik biztos vannak világ megváltó terveik... Ez még általánosban volt csak eszembe jutott

9.ben kérdezte egy tanárnő tőlünk hogy kinek milyen személyiség számit egy lánynál oszt le volt döbbenve amikor azt mondtam hogy hagyjon mert nem érdekel....még le is b'ziztak emiatt....

De tényleg miért?? Miért kell nekem ilyen kérdésekre válaszolni? Nem lehetne simán megtanulni a kötelező f'szságokat amit hiába tanulok meg sz'r ember maradok?...

16/f

2016. nov. 12. 21:43
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
A tanár hoz kinos helyzetekbe ezel csak..
2016. nov. 12. 21:44
 2/12 A kérdező kommentje:
Basszus emberek-tanárok iskolatársakhoz akartam irni..
2016. nov. 12. 21:46
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekem általánosban-gimiben normális tantárgyaim voltak.

Bár a közép suliban az éneket 4 évig nagyon utáltam.

DE! Az egyetemen volt a legrosszabb, amikor 1-2 esetleg 0, azaz nulla kredites tantárgyak voltak kötelezőek, aminek kb. semmi köze ahhoz a szakhoz amit tanulsz, de volt, hogy péntek délután (inkább este) 6-kor kezdődött és muszáj volt.

Sajna vannak ilyenek.

2016. nov. 12. 21:51
 4/12 A kérdező kommentje:
Szakközépbe járok,egyetemre amúgy se mennék
2016. nov. 12. 21:52
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a kis leírásod megválaszolja a kérdésed. Fiatal vagy még, de ez már pont az az életkor, amikor már nagyon illik elgondolkozni azon, hogy mi tenne téged boldoggá a felnőttkor kegyetlen valóságában. Az iskola ebben szeretne téged támogatni, hogy ne csak így vegetálj célok és elképzelések nélkül, hanem elkezdd keresni a saját kis helyed a világban.

Amúgy megértem, ha gáznak érzed; tényleg nagyon rossz néha ilyenekről mesélni az egész osztály előtt. Én is szívtam a fogam. :) De azért neked, egyénileg illene elkezdeni kikelni a tojásból.

2016. nov. 12. 22:04
 6/12 A kérdező kommentje:
Annyi az elképzelésem hogy 30 éves korom után fogok meghalni
2016. nov. 12. 22:07
 7/12 A kérdező kommentje:
vagyis fiatalon tervezek meghalni
2016. nov. 12. 22:11
 8/12 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem ez a tantárgy fogja megoldani a problémát, de hogy valamit tenni kell, az a Te megnyilvánulásodból is nyilvánvaló.

Az ilyen önző, nyavalygós emberek ugyanis csak ártanak a közösségnek, a többi embernek. Valahogy hatni kellene rátok, csak nehéz megtalálni a módját.

Szóval az a terved, hogy 30 éves korodig tartson el téged a többi ember, aztán amikor már valamit visszaadhatnál abból, amit addig kaptál (tető a fejed fölé, kaja, ingyen oktatás, orvosi ellátás) akkor szevasz? Persze akkor majd úgyis rájössz, hogy nincs bátorságod magadtól itt hagyni a világot, csak tovább nyavalyogsz majd.

Szerintem nagyon nagy baj, hogy a generációdnak ennyire lövése sincs, hogy mihez kezdjen magával, vagy irreális-világmegváltós közhelyeket mond, vagy vonogatja a vállát, mint Te. Néha vedd a fáradtságot, és gondolkozz el azon, hogy nem csak a Te önös kis érdekeid számítanak ám. A közösség, a társadalom szerinted tud működni, ha magadfajtákból áll?

2016. nov. 13. 07:59
 9/12 A kérdező kommentje:
Ez van ki nevetnek a betegségem miatt akkor ennyivel jönnek hogy eltartanak....
2016. nov. 13. 10:29
 10/12 A kérdező kommentje:
Ha eddig egész életembe nem ért semmi jó akkor később se fog hát akkor ezt mások is megérzik majd!
2016. nov. 13. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!