El fogja mondani anyámnak?
Figyelt kérdés
Már el akarok menni egy pszihológushoz de azt most nem részletezném miért de el akarok menni nyilván anyàmnak el kell mondanom azt hogy el akarok menni meg ha kérdezi akkor egy okkal (sajna van több is) válaszolok neki és kész de a pszihológusnak beszélnék a többiről is akkor elmondja majd neki vagy sem? Nem vagyok túl jó viszonyban anyámékkal (ne kérdezzétek miért mert ő miatta is el kell mennem de persze nem ez a legfőbb ok minden esetre nem szeretném hogy ezt megtudja hogy miatta is mert még én leszek elhordva mindennek)ezért nem szeretném ha tudna róla...13 éves vagyok...és a pszihológus (ha egyáltalán sikerül oda eljutnom) gyerekesen fog kezelni mert azt nagyon nagyon de nagyon nagyon nagyon nagyon nem szeretném mert a gyerekes idi ótasàgoktól kiràz a hideg is2016. nov. 10. 22:55
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) am nem annyira a családi probléma nem nagy hogy amiatt keljen mennem inkàbb más dolog nyilvàn az én családom se tökéletes csak én igazság szerint nagyon bonyolult az érzelmi világom tehát nem családi probléma a fő oka de van amit szégyellek szóval...de azt mindenkivel megteszik csak nem mindegy hogy hogy...
2016. nov. 12. 00:07
12/12 A kérdező kommentje:
Jah és sajna nincs a suliban pszihológus
2016. nov. 12. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!