Tudnátok mondani valamit amitőt mélyebben alszok?
Figyelt kérdés
21 éves egyetemista vagyok, eddig kollégiumban laktam es ősszel költöztem albérletbe, de itt olyan vékonyak a falak stb hogy én alapból minden neszre felkelek de itt aztán plána és a lakótársam is elég éjszakai életet él. Nagyon nehezem viselem, ha van bármi ötletetek akik elég éberen alszanak azok írjanak.2016. nov. 6. 23:37
2/7 anonim válasza:
-Jean! Vigye le az ágyamat a pincébe!
- Miért, uram?
- Mélyen akarok aludni.
*
3/7 Ignis Subdialis válasza:
Egy 100 forintos szivacsos füldugó a gyógyszertárból kiváló gyógyír az egyetemi évekre (tudom, miről beszélek). ;) Amúgy az elalvásban egy kellően unalmas tankönyv olvasása is gyorsan segít...
4/7 anonim válasza:
Esetleg ha van időd, mozogj egy kicsit, járj el futni, a sporttól jobban elfáradsz és jobban fogsz aludni (ez az én tapasztalatom) :)
5/7 anonim válasza:
1. Nyugtato teak. Azok elalmositanak :D 2. Ha nincs mas akkor neocitran. Amikor beteg vagyok iszok egy neocitrant rogtom elalszok tole. De persze ezt napi szinten ne :D
6/7 anonim válasza:
Számolj el 3-ig, és el is alszol. Vagy esetleg fél 4-ig..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!