Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehet a depresszióból...

Hogyan lehet a depresszióból meggyógyulni végleg?

Figyelt kérdés
2016. nov. 8. 20:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Még egyszer 10-es vagyok. A depressziók súlyosságát úgy lehet jól érzékeltetni talán,hogy az enyhe eseteket egy 25 éves pszichológus kislány ilyen kognitív terápiával tud kezelgetni, egy súlyos bipoláris depresszió alsó szakaszának megélése pedig szinte egy rákkal egyenlő szenvedést okoz a betegnek.Itt a gyógyszer az elsődleges.
2016. nov. 10. 08:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem krónikus depim van bipoláris zavarral, semmit nem segítettek a gyógyszerek, orvosok terápiák stb... határozott véleményem hogy az élet szar és undorító és ezen nem lehet bogyókkal segíteni. Aktív eutanáziámat intézem épp.
2016. nov. 10. 15:40
 13/15 A kérdező kommentje:
Eutanázia? Ne csináld már...
2016. nov. 10. 17:27
 14/15 A kérdező kommentje:

Nekem a doki depressziót meg borderline-t mondott.

Voltak paranoiáim, később agresszívabb lettem...

Fizikai tüneteim is lettek, pl úgy kiszáradt a szám h lefehéredett teljesen (elmúlt), fájdalmak az izmokban (javult, de ha hergelem magam v félek, megfájdul megint), olykor álmatlanság (tegnapelőtt 2 órát aludtam) meg ez a testi-lelki fáradtságérzés, kedvetlenség.

Múlt héten beleállítottam a körmeimet a karomba, mert egy labirintusszerű helyen pánikot kaptam.

2016. nov. 10. 17:43
 15/15 anonim válasza:
hogy intezed el 12-es??? itthon is lehet ilyet???
2016. dec. 30. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!