Hogyan lehet védekezni a rossz álmok ellen?
Tegnap szörnyűt álmodtam és nem szeretném ha megismétlődne :S
( nem kérek olyan válaszokat h NE ALUDJ! meg hasonlók, köszi )
Stressztől, teli gyomortól, magas vérnyomástól lehet rosszat álmodni. Írtam citromfűvet és magnéziumot.
Egy próbát megér, ennél egyszerűbbet nem tudok. Persze jól szellőztetett hálószoba is fontos.
Az almok utalnak mindig valamire. valamilyen problemara az eletedben,amik megoldasra varnak.
nekem evekig rossz almaim voltak, de ami ota pszichologushoz jarok es kiveseztuk a rossz almokat stb, azota ELTUNTEK ezek az almok. csodalatos erzes,hogy mar nem kell attol rettegnem,hogy megint fel kell engem ebreszteni,mert "zavarom" a mellettem alvot meg ilyenek... meg a kineziologust tudom ajanlani...
Én tudok mondani megoldást két rettentő rossz álomra. Még ott az álomban kell megfogni.
Például, ha láb nélküli, növekvő sárkány akar felfalni (általában tó partján), akkor a következő szavakat kell mondogatni: széna (-boglya), szalma (-kalap), és a szénára kell gondolni. Ha nagyon kitartó, addig kell mondogatni és pusztítani, még egy hosszú faláda a kezed közé nem jut és azt össze nem töröd.
A másik rendkívül félelmetes, ha denevérek és vámpírok zaklatnak, akkor zöld ágra kell koncentrálni, és azt a mellkasukba szúrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!