Ha ezeket el mondom a pszichológusomnak mit fognak velem csinálni?
Figyelt kérdés
Nagyon sok tragédia történt velem mostanába és anyukám tanácsot kért,hogy mitöl vannak a szorongásaim stb.Az orvos azt mondta hogy ez depresszió és el küldött pszichológushoz.Itthon mindenki úgy látja hogy néha rossz kedvem van és ennyi, de öngyilkosságon is gondolkodtam nagyon sokszor mert nincs értelme semminek.És amikor rám jönnek a szorongások úgy érzem nem bírom tovább.17/f2016. nov. 2. 10:52
1/3 Thomas Sz. válasza:
Én irattam fel magamnak antidepresszánst, antipszichotikumot és hangulatstabilizálót. Mind a hármat szedem.. minden reggel. Azóta csak vagyok, mint egy zombi, nincsenek gondolataim, tehát öngyilkos sem akarok lenni. Kezdésnek megtenné neked egy antidepresszáns (Olwexya)
2/3 anonim válasza:
A pszichológus nem fog gyógyszert írni, ha úgy látja, hogy szükséges, akkor pszichiáterhez irányít.
Amúgy beszélgetni fog veled. Amiatt, hogy a depresszió miatt szuicid gondolataid vannak, nem feltétlenül kell aggódni, nagyjából mindenkinek vannak, aki depressziós. Ezt egy jó szakember tudja kezelni.
3/3 Thomas Sz. válasza:
Az én pszichiáterem olyan gyógyszert ír fel nekem, amilyet csak akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!