Nem tudom elengedni magamtól a bántó, főleg igazságtalan megjegyzéseket. Párom mindig mondja, hogy ne törődj vele. , de hogy kell ezt csinálni?
Emögött nincs semmiféle betegség. Ilyen típusú a személyiséged.
Nekem volt 2 osztálytársam akik a mai napig utálnak(3,5 éve, de lehet már 4 is meg van). Eleinte zavart mert nem tudtam miért és főleg azért mert a környezetem meg szeret. Eltelt egy kis idő és már nem érdekelt. Ma már csak röhögök rajtuk egy jó ízűt.
Nekem az idő nagyon sokat segít. Meghát az élet is megedzett.
Nézz úgy erre a problémára hogy amig van aki utál, addig valamit jól csinálsz, mert különben nem foglalkoznának veled. Másrészt pszichológiailag az ilyen emberek tudat alatt saját magukról beszélnek csak kell ehhez egy másik ember, akire a saját sz*r életüket ki tudják vetíteni.
Tudatossággal.
Ítélkezés nélkül figyeld, ha az egod a sérelmeit vetíti, mert ez a lételeme. Ne ragadj bele az egod játékába. Fontos, hogy az egod felett se ítélkezz.
Csak figyeld meg, ez a tudatosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!