Barbara53 kérdése:
Volt már olyan pánikbeteg, hogy végleg elmúltak a pánikrohamjai?
Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta eléggé magamban tartom a családi problémákat es mas dolgaimat is. A stressz miatt mar voltam ekcémás, volt gyomorfekélyem, és utoljára mikor betörtek hozzánk mikor otthon voltam pánikbeteg lettem. Gyógyszerrel elkezeltek az orvosok es gyógyszer függő lettem, majd nagy nehezen leszoktam rola es pszihoterapeutahoz kezdtem járni 4honapon keresztül rendszeresen. Majd abba hagytam mikor mar jol éreztem magam es mikor meghalt a legjobb barátnőm vőlegénye megint visszaestem es sokkal rosszabbodott az esetem. Aztan megint visszamentem a terapeutamhoz es helyre jöttem teljesen, nem is volt panikrohamom vagy 4-5 hónapig. Most elváltak a szüleim és úgy érzem hogy megint vissza akar jönni. A semmiből sokszor elmelegedek, kezdek szedulni es erzem higy ajulok el. Megy a gyomrom es sírógörcsöt kapok, majd hányok es borzasztóan fáj a koponyám hátul. A legtöbbször le tudom kűzdeni, de úgy is nagyon kellemetlen. nem szeretnek vissza esni a régi kerékvágásba, mindent megtennék hogy egészséges legyek. Tudom, hogy az életben meg fognak érni nagyobb gondok, és éppen ezért nem akarok megint pszhioterapeutához járni, mert előbb utóbb meg kell tanuljam a problémákat kezelni, ez az élet.... Van valaki, aki pánik beteg volt és elmúlt végleg? És hogyan? Építő jellegű tanácsokat várok csak! Köszönöm!2016. nov. 2. 09:08
11/11 anonim válasza:
A gyógyszerszedés egészségromboló.A szex az ami gyógyít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!