Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Létezik, hogy valaki a legbold...

Létezik, hogy valaki a legboldogabb hónapjaiban lesz pánikbeteg?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 2 éve vagyunk együtt és féléve elég durva pánikbetegség tüneteket produkál. Teljesen jól megvagyunk együtt. Létezik az, hogy a korábbi dolgai most jönnek elő a boldog időszakában? Teljesen kikészít most már a dolog. Szinte heti rendszerességgel rosszul lesz és a többi időszakban csak vegetál.
2016. aug. 3. 18:03
 1/10 anonim ***** válasza:

Persze, de nyilván oka van.

Én várandós kismamaként lettem pánikbeteg, pedig jó házasságban éltünk a férjemmel, tervezett baba volt, ennek ellenére a terhességem alatt pánikbeteg lettem. Pedig hát egy nő életében a terhesség egy nagyon boldog korszak...De szerencsére pszichológus és jóga segítségével már évekkel ezelőtt kigyógyultam belőle!

A barátnődnek is ezt javaslom. Keressen fel egy pszichológust és ha teheti, akkor jógázzon!

2016. aug. 3. 18:10
 2/10 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy boldog?
2016. aug. 3. 18:10
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

"A pánikbetegség a hisztéria egyik formája."

Dr Tringer László pszichiáter.

Beszéld meg vele a fenti idézetet.

Valamint azt is, mit akar elérni nálad?

nem biztos hogy így tudod vállalni az együttélést

nem biztos, hogy érdemes

2016. aug. 3. 18:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Bármikor előjöhet, sok oka lehet.A lényeg, hogy nem kell foglalkozni vele.Mondom ezt úgy, hogy voltam súlyos pánikbeteg.Ha elkezd vele foglalkozni, aggódni miatta, akkor csak jobban belesüpped!Tudatosítani kell magában, hogy ez nem betegség, ez csak egy állapot, amit nem szabad hagyni elhatalmasodni.A belső erő, a hit az ami távol tarthatja!
2016. aug. 3. 18:16
 5/10 A kérdező kommentje:
Már volt pszichiáternél, kapott tőle gyógyszert, de attól még rosszabb lett a helyzet. Kb. 5x kellett már a sürgősségire vinni, annyira rosszul szokott lenni.
2016. aug. 3. 18:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Kezelni kell. a 3 as és a 4 es butaságokat ír. Szerintem.
2016. aug. 3. 22:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Meddig szedte őket? Az elején mindenkinek rosszabb tőle.
2016. aug. 3. 22:25
 8/10 A kérdező kommentje:
Pár napig.
2016. aug. 3. 22:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát ez volt a baj, hogy csak addig.
2016. aug. 3. 23:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem kezdjetek pszichológusnál. Szupportív terápia míg rááll a gyógyszerre, és utána valami kognitív típusú terápia ami segít a betegséget kontrollálni.

A pánikbetegséget nem te okozod, és nem a te bosszatásodra lesz pánikbeteg... ha van benne eleve egy szorongásos hajlam, ez bármikor kijöhet.

2016. aug. 4. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!