A tavalyi év szeptember-október-november hónapjaiban alvászavarral küszködtem. Lehet ez attól, hogy megviselt az iskolaváltás?
Figyelt kérdés
Sehogy nem tudtam elaludni, vagy ha igen, akkor is 3-4 órákat aludtam, mert jóval éjfél után aludtam el. Hiányoztak a régi osztálytársaim, utáltam a sulit, az osztályomat. Úgy éreztem nem vagyok odavaló. Általánosban nálunk nem volt az, hogy "na, most nem érdekel, nem tanulok", nem volt pia,buli, cigi,szex. Ahogy felkerültem középsuliba, elég erősen érintett, nagyon furcsa volt. Rosszul éreztem magam ott. Lehetett ettől ?
15/l
2010. okt. 4. 17:58
1/1 anonim válasza:
Igen, a stressz okozhat alvászavart (is), az iskolaváltás pedig ahogy leírtad elég stresszesnek hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!