Van itt valaki, aki lefogyott, és ezáltal megnőtt az önbizalma, önértékelése?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem a fölösleges kilóktól függ az önértékelésünk, és vannak százkilós emberek, akik csattannak ki a magabiztosságtól, míg egy-egy vékonyabb ember önértékelési zavarban szenved. Én csak erre a konkrét tapasztalatra lennék kíváncsi. :)2016. okt. 31. 22:01
1/3 anonim válasza:
Igen,én,13 kilót fogytam kb.10 éve,azóta is tartom,a mellem megmaradt szerencsére,tapadtad a férfiak,de leginkább az volt jó érzés,hogy bármilyen ruhát felvehettem végre.Ducibban nem volt könnyű az öltözködés,mert alacsony is vagyok.Egy nadrágvásárlás katasztrófa volt,mert ami hosszban jó lett volna,deréknál volt szűk,a nagyobb méret pedig túl hosszú volt,a felaljazásra is mindig költenem kellett.A bőröm,hajam is sokkal szebb lett.
2/3 anonim válasza:
Az ellenkezojerol tudok beszamolni. Ket eve egy gyors fogyassal majdnem 20 kiloval lettem konnyebb, de rettenetes volt fizikailag is, lelkileg is. Tobben neztek meg es ez nagyon zavart. Mindemellett ha lehet, a tukorben meg rusnyabbnak lattam magam. Gyuloltem, hogy mindenki dicser, mert ez azt jelentette nekem, hogy eddig nem szerettek onmagamert. A fogyastol azt hittem szebb leszek, tele onbizalommal, de a nagy feneket!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. #2 pozitív változásokat hozott a fogyásod, hiszen sokan megdícsértek, ami alapjában véve jó dolog, csak te fogtad fel ezt negatív élményként szerintem.
2016. nov. 2. 00:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!